16+
19 март
1474 Телефонен номер
bgenelro

С бонуса от 50 лева си купих лекарствата

05.11.2020 14:58
1083
0
Автор

Напоследък хората са озлобени от тежкия живот, от безпаричието, от големия стрес, на който са подложени в напрегнатото ежедневие. Оплакват се, сипят хули и отричат всичко.

Доста критики прочетох и след като бе съобщено, че на пенсионерите ще дават бонус от 50 лв. към пенсията три месеца. Малко били тези пари, за нищо не стигали, защо имало за магистрали, а за пенсии – не.

 
Аз пък искам да кажа, че съм доволна от тази добавка. Все е някаква помощ за мен и за другите пенсионери. С тази сума миналия месец успях да си платя сметката за тока и да си купя лекарствата по здравната книжка. Мисля, че това не е малко.
 
Колкото до недоволните – да, трябва да ни увеличат пенсиите, и моята е малка. Вярно, че децата ми помагат финансово всеки месец и без тях трудно бих се справила. Но знаем, че в момента криза има в цял свят. И явно това са възможностите на държавата в момента.
 
И протестиращите не ги разбирам. Да, всеки има право да изказва мнението си, но е добре да знае какво иска и да предлага някаква алтернатива. А не просто да вика „Долу“ и да минава границата на доброто поведение с грозни сцени по улиците.
 
Женя Николова, Пловдив
Источник: Retro.bg
СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Подобни новини

Кипър 1496 Главен редактор

Минималната заплата в Кипър не стига!

Кипър 757 Главен редактор

Офис на СЗО ще бъде открит в Кипър

Кипър 870 Главен редактор

Минимална заплата в Кипър и ЕС

16+
No Internet Connection