16+
22 септември
1474 Телефонен номер
bgenelro

24Box е млада, динамично развиваща се, полезна и различна глобална дигитална, мултиплатформена кросмедия от и зa Българите в Кипър.

 
Стремим се да Ви покажем света такъв, какъвто е днес през погледа на българите, живеещи и работещи в Кипър. Стремим се да сме близо до мислите, чувствата и стремежите за добър живот на всеки българин в Кипър, като разбираме, че често водим борба за оцеляване, без гаранция за победа. Ориентирани сме към младите хора, които лесно и бързо намират в Интернет всичко, което им трябва.
 
Вярваме, че 24Box е едно по-добро място за бърза и коректно поднесена информация и всеки може да намери своята вест, да се чувства приятно и комфортно с информация на Български език в реално световно време.
Отделяме специално място на събитията от живота на Българите в Кипър – едно добро място за живот в нашата втора Родина, като нито за секунда не забравяме, че сме и си оставаме завинаги горди българи.
 
Стремим се да Ви информираме бързо, коректно и професионално за случващото се в този момент, днес и сега в Кипър, България и в глобалния и взаимнообвързан свят. Разчитаме и на Вашето активно участие в този двустранен процес, защото искаме да почувствате крос медийните продукти на 24Box като Вашия малък български оазис в Кипър.
 

24Box публикува всеки ден разнообразна и актуална информация и новини на български език за Българите в Кипър и по света във всички социални мрежи. Всеки ден медията разпраща на над 50 000 потребители Актуални Новини и информации от денят.

 
Можете да ни последвате в социалните мрежи и канали за да получавате винаги най-новата и актуална информация за Кипър.
 
16+
No Internet Connection