16+
18 април
1474 Телефонен номер
bgenelro

Как избирате подходящата за вас страна?

04.11.2020 15:42
1111
0
Автор
bis51.files.wordpress

Пътувал съм доста и съм живял на различни места. Всяко място си има свое излъчване и сякаш едни страни и градове са ми по-приятни от други. Не знам дали вярвате в съдба и вибрации? А как избирате кой чужд еьик да учите (като изключим масовия английски)?

Бихте ли се консултирали с астролог или ясновидец? Смятах, че харесвам САЩ, но било само заради филмите, не ми хареса там. Дали като мен сте учили френски защото просто са ви приели в такава паралелка? Честно не харесвам тяхната култура. Но една съученичка мечтаеше да види Франция и страшно се разочарова. 

 
Точно затова не смея да уча езиците, които искам да науча - защото ме е страх, че там хората ще са надути и студени (северни страни са). Харесвам културата им, но едно е да го правя тук от БГ. Ами ако тсм не ми хареса? Какво после ще правя със шведски или полски ако се окаже, че там не са моите места? Вие как така тръгвате нанякъде? Работа има и в Германия и в Холандия, но някои избират първата, други - втората по незнайни причини. 
 
Риск има, но ако обиколя 2-3 страни докато намеря подходяща 3-4 езика ли да уча? Любимите ми като езици и култури са Италия, Унгария, Финландия, Полша и Швеция. Италия обаче не е моя тип климст (прекалено топли лета), а и след Френски не ми се учи още един романски език. Унгарския и финландския са странни, а финландците били депресари. И е твърде по-студено от Швеция. Остават Полша и Швеция. Как да реша? За мен не са водещи парите.
СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Подобни новини

Кипър 1551 Главен редактор

Минималната заплата в Кипър не стига!

Кипър 793 Главен редактор

Офис на СЗО ще бъде открит в Кипър

Кипър 913 Главен редактор

Минимална заплата в Кипър и ЕС

16+
No Internet Connection