16+
06 декември
1474 Телефонен номер
bgenelro

Администратор на обяви за недвижими имоти

06 декември 2020
625
0
Директен работодател
BuySell Cyprus Real Estate
Без значение
Не се изисква
Пълен работен ден
Агия Напа
от 1 300

Работни задължения

Ролята на администратора на списъци с недвижими имоти включва накратко: Подпомагане на екипа за списъци и продажби, справяне с запитвания и проверка на имоти. Фото и видео производство. Създаване на описания на имоти. Качване на снимки, видеоклипове, проверка на документи. Свързване със собственици на имоти и строители на имоти за потвърждаване на подробностите за маркетинга за всеки имот. Организиране на изготвянето и подписването на споразумения за включване в списъка.

Условия

Заплата по договаряне в зависимост от квалификацията Възможност да се присъедините към BuySell Real Estate. Ние сме известни като компания №1 за недвижими имоти от 20 години. Търсим администратор на обяви за недвижими имоти, който да се присъедини към нашия екип в офиса на Айя Напа, където ще работите заедно с отделите за продажби и списъци, извършващи подготовка, управление и публикуване на списъци с имоти.

Изисквания към кандидат

Необходими умения: Не се изисква предишен опит в недвижимите имоти. Отлични умения за управление на времето, включително способността за определяне на приоритетите. Отлични телефонни маниери. Отлично познаване на компютри, изпращане по електронна поща, изпращане и получаване на големи файлове онлайн, съхраняване и извличане на файлове, редактиране на снимки и видеоклипове. Отличното познаване на английската университетска степен по предмет, свързан с информационните технологии, би било допълнително предимство.  Администратор на списъци с недвижими имоти - предимства Доходна структура на заплатите и комисионните. Обучение в системата, фотосесии и видеомонтаж.   Работни дни: Понеделник - Петък и събота от 09:00 до 13:00 Това е чудесна възможност за страстни обяви за недвижими имоти Администратор, нетърпелив да се присъедини към фантастична марка, да научи нови неща и да бъде част от страхотен екип.
СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Задайте въпрос


Защитен код
Обновяване

16+
No Internet Connection