16+
06 декември
1474 Телефонен номер
bgenelro

Мениджър

05 декември 2020
560
0
Директен работодател
Lidl Ларнака
Основно
Без трудов опит
Постоянна
Ларнака
от 1 350

Работни задължения

Управление

Условия

Знаем колко е важно да се грижим за екипа. Ние сме най-добрият работодател за 2020 г. - отличие, което получаваме за трета поредна година - защото не спираме да опитваме. При нас знаете, че ще имате!

 
Първоначална месечна брутна заплата, започваща от 1380 евро. Нашият план обаче е разработен до 4 години по-късно, когато ще достигнете 1700 евро бруто.
Програма за обучение от около 8 седмици: преди да влезете дълбоко, ние се уверяваме, че сте научили какво ви е необходимо, за да започнете работа на следващия ден! Разбира се, получавате заплащане едновременно.
Един сплотен екип: това, което ни отличава, е нашата екипна култура, възможностите, които намираме да правим нещата заедно. Учим се онлайн, споделяме подаръци, празнуваме, награждаваме любимите си магазини, грижим се един за друг. 
Вашето здраве винаги е наш първи приоритет. Ето защо целият ни екип получава частна здравна застраховка. Можете също да добавите семейството си.
Безопасността и сигурността при работа в 100% защитена среда дори по време на пандемията. И не само ние казваме това: то е и официално.

Изисквания към кандидат

Завършили сте обучението си, което вероятно е свързано с  бизнес администрация или човешки ресурси Нуждаем се от вашия опит  в подбор на  персонал  или HR позиции Карате, за  да се движите удобно, ако е необходимо Говорите добре  английски Работите с  MS  Office  на една ръка разстояние Но преди всичко вие знаете как да  работите с екипи . Можете да ги вдъхновите и да бъдете вдъхновени от тях. Вие сте майстор на комуникацията: ние се нуждаем от вашия  организационен ум  и способността ви да разберете следващия идеален член на екипа.
СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Задайте въпрос


Защитен код
Обновяване

16+
No Internet Connection