16+
29 март
1474 Телефонен номер
bgenelro

Бащата с убийство от 1976 година

12.02.2021 07:13
943
0
Автор

58 годишният, който уби съпругата и единия си син вчера в семейната къща близо до Никозия, извършил и убийство във Франция през далечната 1976 година, разкриха полицаи

Това, което те  видели в „светлината“ на публичността, е шокиращо, тъй като се твърди, че извършителят има сериозно, криминално минало. Той е извършител на едно от най-ужасяващите престъпления, регистрирани някога в кипърските полицейски хроники и извършено през август 1976 г.

 

По това време извършителят е бил само на 15 години. Жертвата му е само на 10 години. Престъплението е извършено в Париж

 

Според уебсайта  www.mixanitouxronou.com.cy  на 29 август 1976 г. К.Н. е дала строги указания на десетгодишната си дъщеря да не отваря вратата на никого, докато се  върне от близката бакалия.

 

Двойно убийство в района на Ергатон

Десетгодишната С. била заключена в къщата, Но веднага след като майка й тръгнала, се почукала на вратата. Това бил нейният чичо и  съсед. К. Г. 15-годишният бежанец от Миа Милия живеел зад къщата на С. в бежански лагер. Щом видял майката на момичето да тръгва, той посетил къщата. Нищо неподозиращата С. отворила вратата и отстъпила настрана, за да влезе нейният приятел и роднина дотогава. К.започнал да я гони из къщата докато стигнал до нейната стая.

 

Двете деца  се сборили и в един момент тийнейджърът извадил нож и наръгал С.  17 пъти в стомаха, гърдите и сърцето.Силните писъци  се чували  отнавън. Но докато съседите разберат откъде идват виковете, престъплението е извършено.

 

Някои съседи хукнали да се обаждат на майката на детето, която пазарувала на няколко метра от къщата. Заедно със съседка те влезли в къщата и изтичали нагоре по стълбите към стаята на момиченцето. Малко преди да пристигнат в стаята, двете жени видяли окървавен сандал, но нито една от двете не се досещала какво може да се е случило. На вратата 15-годишния К., ги спрял с викове „Оставете, оставете!“. Жените отстъпили встрани и го пуснали да бяга. 10-годишната  С. лежала мъртва в локва кръв.

 

Двойно убийство в района на Ергатон

К. избягал по улицата,откъдето  родители и съседи му се разкрещяли и се скрил в нивите,близо до  на квартала. Около два часа по-късно полицейски кучета го открили и той бил арестуван. Той показал  на полицията, в присъствието на родителите си  ножът, с която е убил десетгодишното дете- нож за хартия. В ръцете му обаче от инструмент, ножът  се превърнал в ужасно смъртоносно оръжие, с което извършителят отнел живота на беззащитното момиче.

 

Очаква се 58-годишният заподозрян за двойно убийство в провинция Никозия да бъде изправен пред окръжния съд в Никозия днес за издаване на заповед за задържане. Вчера той е бил подложен на психиатрична експертиза и е бил преценен, че може да присъства на производството пред съда.

 

Двойно убийство в района на Ергатон

СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Подобни новини

Кипър 1515 Главен редактор

Минималната заплата в Кипър не стига!

Кипър 771 Главен редактор

Офис на СЗО ще бъде открит в Кипър

Кипър 888 Главен редактор

Минимална заплата в Кипър и ЕС

16+
No Internet Connection