16+
19 април
1474 Телефонен номер
bgenelro

Йосиф отново в обятията на майка си

20.01.2021 15:02
819
0
Автор

В обятията на майка си след 1,5 години е малкият Йосиф. История, която измъчва младата майка няколко месеца. Положителният резултат дойде след намесата както на министъра на външните работи, така и на други министерства.

Имаше дори сътрудничество  от страна на египетските власти. 
Майката на Йосиф - Василики Андреу каза, че самата тя два пъти е ходила в Египет, за да може в крайна сметка детето й да се върне в Кипър.
 
„Детето беше намерено в непознати хора, а не в семейството на бившия ми съпруг. След завръщането на детето бяха направени някои тестове за здравословни проблеми, с които се сблъсква. "Сега е добре."
 
Г-жа Андреу говори за важния принос на министъра на външните работи Никос Христодулидис в историята. „Г-н Христодулидис направи невъзможното, той е силен, той не е просто министър. Той е човек. Той не възприема въпроса като работа, а като хуманитарна помощ, защото преди всичко е баща. "Той е необикновен човек."
 
 
Разгръщайки историята, тя каза, че първоначално отношенията й със съпруга й са били нормални и не е виждала в очите на мъжа, който обича това, че ще последва с раждането на детето.
 
„Срещнах някой. Влюбихме се. Оженихме се и аз родих нашето дете. Връзката ни беше нормална, докато не забременях. Там всичко се промени. Той не искаше това дете и от тогава започнахме да имахме много скандали. Стигнахме до развод. Доста насилствено беше, когато бях бременна. „Биеше ме в корема, за да загубя детето си“.
 
Когато успях да родя детето ни, се оказа, че има здравословни проблеми. „Детето ни има проблем със сърцето и бъбреците и се страхувахме от сепсис и трябваше да се оперира.“
 
Пътуването-капан
 
Тормозът към Г-жа Андреу става по-често след раждането, докато се подготвят за пътуване до Египет. Претекстът на бащата на детето беше, че майка му умира. 
 
"Решихме да отидем в Египет на 13 септември 2019 г. с оправданието, че майка му умира. По това време бях уязвима поради раждането и без да се замисля, приех. Когато пристигнахме в Египет, разбрах, че майка му не умира. Исках да си тръгна от първия момент. Имах лошо предчувствие. Три дни преди да се върна в Кипър той ме тормозеше пред хората и никой не направи нищо. „Детето ми беше отвлечено там“.
 
 
Полетът до Кипър без детето
 
След отвличането на детето животът на Василики вече не е същият. Започва борба за завръщане. 
 
„Успях да изпратя съобщение до леля ми, преди да взеат всичките ми вещи. Когато пристигнах в Кипър, полицията ме чакаше и ме попитаха, дали съм била удряна и бита. „Веднага ме откараха в болницата“, обясни тя.
 
Що се отнася до бащата на детето, то е в затвора в Кипър, а детето е в Египет.
 
„В един момент казват, че е при братовчедите му, а в друд при приятелката му“, каза Василики.
 
14.07.2020 Телевизия PIK
 

 

 Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 

Источник: sigmalive
СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Подобни новини

Кипър 1556 Главен редактор

Минималната заплата в Кипър не стига!

Кипър 794 Главен редактор

Офис на СЗО ще бъде открит в Кипър

Кипър 916 Главен редактор

Минимална заплата в Кипър и ЕС

16+
No Internet Connection