16+
19 април
1474 Телефонен номер
bgenelro

3 кражби в центъра на Пафос за 48 часа

13.01.2021 12:12
1669
0
Автор

Вчера собственици са подали  сигнал към полицията за извършени кражби на търговската улица Макариo,в центъра на Пафос.Подадена жалба има и от дърводелски цех на улица Никлеолус. Щетите се оценяват на  няколко хиляди евро.

Собственикът на бижутерийния магазин съобщава, че в периода 9 -12 януари т.г. са изчезнали сребърни бижута на обща стойност 15 хиляди евро.Полицията пристигнала на мястото установява, че  похитителите са счупили ключалката и проникнали през входната врата. Според собственика откраднатите  бижута не са били застраховани.

 
Фотостудиен собственик от същата улица е подал оплакване за влизане с взлом.Той съобщава, че фотоатилието му е разбито и липсват  камери за снимане, както и колекционерски камери с обща стойност около 10 хиляди евро. Установено е, че извършителите са влезли през задната врата, която е била затворена, но и отключена. Фотостудиото няма алармена система или охранителни камери.  Липсващите камери не са били застраховани.
 
Третата кражба с взлом се отнася до дърводелски цех на улица Никлеолус.След оглед и изчисления на Полицията,липсващите дърводелски инструменти възлизат на стойност около 4 хиляди евро. 
 
Продължават разследванията и по трите случая за откриването на извършителите.
 
 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Подобни новини

Кипър 1556 Главен редактор

Минималната заплата в Кипър не стига!

Кипър 794 Главен редактор

Офис на СЗО ще бъде открит в Кипър

Кипър 916 Главен редактор

Минимална заплата в Кипър и ЕС

16+
No Internet Connection