16+
18 април
1474 Телефонен номер
bgenelro

Белезници на майка с три деца: Само по улиците е нейното 7-годишно дете [ВИДЕО]

07.12.2020 16:22
533
0
Автор

Полицейското разследване разкрива, че 7-годишното момиче е била сама в домът си с още две непълнолетни деца, 13-годишно момче и 23-месечната му сестра.

Властите в Лимасол бяха информирани снощи, след информация, предоставена от гражданин на полицията, че 7-годишно момиче е само в парк.

 

Сутринта майката беше отведена в съда, който определи процеса на 15 декември, и по-късно беше освободена условно, докато трите деца бяха поети от баба и дядо им.

 

35-годишната майка ще бъде изправена пред общо четири обвинения.

 

Полицията съобщава, че около 17:00 часа в неделя следобед  гражданин е забелязъл момиченцето, да си играе само, без надзора на възрастен, в парк в района на Омония.  След това, според показанията на гражданина, той сам е търсил родителите на детето, но не ги е намерил. Това той завел непълнолетната в полицията.

 

Полицията публикува информация в медийте за да открие адреса на 7-годишното момиче. 

 

По-късно беше установено, че в къщата се намират още две непълнолетни деца, 13-годишно момче и 23-месечната им сестра. Майката на три деца отсъстваше от вкъщи, тъй като по-късно стана известно, че е на работа.  Издадена е заповед за арест на 35-годишната чуждестранна майка на три непълнолетни деца, която бе арестувана в 23:30 часа в неделя вечерта за изоставяне на дете на възраст под две години (23 месеца) и излагане на дете на опасност. Отбелязва се, че Службата за социални грижи е била информирана за инцидента.

Источник: AntenaCyprus
СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Подобни новини

Кипър 1551 Главен редактор

Минималната заплата в Кипър не стига!

Кипър 793 Главен редактор

Офис на СЗО ще бъде открит в Кипър

Кипър 913 Главен редактор

Минимална заплата в Кипър и ЕС

16+
No Internet Connection