16+
28 март
1474 Телефонен номер
bgenelro

България: Пенсионер монтира камера на количка в „Кауфланд“

08.02.2021 06:25
738
0
Автор

На 3 февруари, около 18:20 часа, изобретателен воайор на достопочтена възраст монтирал камера на пазарска количка, с която снима под полите на млади дами, пазаруващи в хипермаркет „Кауфланд“ в ж.к.“Славейков“.

Впечатление на охраната направили нехарактерните му действия – буквално се залепял зад млади жени, навлизайки в личното им пространство.

За този случай на перверзност става ясно от 5.02 в решение на Районния съд в Бургас, което осъждат 65-годишния П.А.В. на глоба от 100 лева по Указа за борба с дребното хулиганство (УДБХ).

 

Бдителните гардове започнали да го наблюдават внимателно, защото виждали, че той взема нехарактерни за него стоки – детски пюрета, дамски превръзки, скъпа козметика, а след това ги връща и продължава с на пръв поглед некординираните действия в магазина. Накрая си купил няколко млека, хляб и баница и опитал да напусне хипермаркета.

 

На излизане е спрян от двама охранители, които са останали изумени от откритието. Имало малка камера, свързана с мобилния му телефон, а в устройството записан видеоклип с продължителност около 25 минути. Кадрите били с непознати жени, снимани в интимните области.

 

Спипаният в срамната ситуация направил пълни самопризнания, покаял се и съдействал на органите на реда по време на проверката, пише Флагман.бг.

 

Според Районния съд в Бургас той е нарушил обществения ред и спокойствие, демонстрирал е незачитане на моралните закони и норми в обществото. Предвид факта, че е досието му е безупречно – пенсионер, на 65 години, вдовец, с висше образование, му е наложена минимална глоба от 100 лева.

 

 

СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Подобни новини

Кипър 1515 Главен редактор

Минималната заплата в Кипър не стига!

Кипър 771 Главен редактор

Офис на СЗО ще бъде открит в Кипър

Кипър 888 Главен редактор

Минимална заплата в Кипър и ЕС

16+
No Internet Connection