16+
22 септември
1474 Телефонен номер
bgenelro

Pazzi & Pan

7 Ноем. 2020
Платен
18+
MasonBar Limasol
Pazzi & Pan

21:00 - 23:30

Pazzi & Pan

Ехономистът е роден и израснал в Солун, Гърция. Той е институция на електронната музикална сцена в Гърция, докато бързо разраства своята международна фен база чрез издания на лейбъли като Innervisions, Blue Shadow, Watergate, Multinotes и други ...


В ранна възраст семейството на Петрос му дава основен синтезатор ( GEM) и наел учител по музика, който да го учи на традиционна гръцка музика, за да забавлява семейството му в неделя. За ужас на семейството му планът не изглежда толкова интересен за Петрос, колкото създаването на странни звуци с неговия малък хармоний и записването на първите му парчета.


Скоро Петрос завършва първия си албум за спускане и формира първия си музикален проект, наречен "IνΦο". Изпълнявайки на живо с групата си, състояща се от живи музиканти и вокалист, те обхващат широк спектър от електронна музика надолу в темпото, издавайки 3 студийни албума до 2009 г., придобивайки известна известност - главно на гръцката електронна музикална сцена.

 

{loadmoduleid 429}

Винаги търсейки нови звуци и музика, той скоро започва да диджеира, откривайки пълната гама електронна танцова музика. Петрос беше попаднал под магията на щатски артисти и лейбъли като Маурицио, Карл Крейг, Черно куче, Подземна съпротива и Ехокорд - за да назовем само няколко. В този момент той стартира свой собствен солов проект Echonomist, пускайки първите си парчета на лейбъли като Resopal, Once You Records, Time Has Changed и Dessous Recordings.


Днес, повече от всякога, Echonomist се движи от страстта си към музикалното творчество. Той се превърна в професионален диджей, продуцент и изпълнител на живо. Въпреки че стилът му може да варира някъде между ъндърграунд Tech House и Techno, той никога не прави компромиси с качеството. Факт, който му намери място сред най-плодовитите продуценти в света. Неговите сложни изпълнения на живо са посрещнати с международно признание.


Като DJ, Echonomist внася същите качества на масата. Комфортно комбинирайки музика от широка гама, Petros е динамичен и интерактивен диджей, който съчетава подвижни басови линии, хармонични синтезатори и енергични перкусии, за да създаде инфекциозен и атмосферен звук. Всичко е свързано с отдаденост на звука и неспокойно търсене на браздата, което ще накара всички да се движат.

 

Видео

СТАТИЯТА МОЖЕ ДА Е ПОЛЕЗНА И НА ДРУГ, ЗА ТОВА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА Я СПОДЕЛИТЕ
Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашата страница за бърза, достоверна и актуална информация във  Facebook 

Отзиви


Защитен код
Обновяване

16+
No Internet Connection